• VEILIG BOEKEN
  • GROTE SELECTIE
  • VEILIGE BETALING
Lees meer »

Blijf op de hoogte met het laatste reisnieuws en de aanbiedingen van Gotogate.

Voer je e-mail in om je aan te melden.

Welkom bij Gotogate – Goedkope vluchten wereldwijd


Ons doel is onze klanten de goedkoopste vluchten aan te bieden door de vliegticketprijzen van onze 650 partnerluchtvaartmaatschappijen te vergelijken. Met Gotogate kunt u eenvoudig en veilig zoeken, boeken en betalen voor vliegtickets en reizen naar overal ter wereld. En we hebben 240.000 hotel en vakantiewoningen om uit te kiezen naast autoverhuurbedrijven met allerlei modellen en prijsklassen.

Elke dag vullen we 70 Boeing 737's

Gotogate is onderdeel van OY SRG Finland Ab, eigendom van Etraveli AB (publ), een van de vijf grootste op het luchtverkeer gerichte online reisbureaus in Europa. Het bedrijf is actief in 46 landen en 5 continenten. Met 3,5 miljoen klanten en meer dan 2 miljoen verkochte vakanties vult Etraveli 70 Boeing 737's per dag De groep heeft uitgebreide ervaring in de sector en leidt al sinds 1989 reisbureaus als een van de eerste e-commerce reisorganisaties in Scandinavië.

Veilige keuze

U kunt veilig bij ons shoppen, want we gebruiken de hoogst beschikbare coderingsstandaard voor veilig gegevens- en betalingsverwerking zodat er geen onbevoegde toegang is tot uw persoonlijke gegevens. De netto-omzet van Etraveli is in de afgelopen wijf jaar toegenomen van SEK 3 miljard tot 12,3 miljard per jaar, wat gelijk staat aan een gemiddelde jaarlijkse groei van 23 procent.

Ons personeel is IATA-gecertificeerd en beschikt over een uitmuntende expertise in de reisbranche.

Doe een VEILIGE KEUZE en boek met Gotogate - lees hier meer.

Alle marketing op deze site wordt beheerd door OY SRG Finland Ab.

Boek uw volgende reis bij ons!

Header
Subject
Body
Footer